Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Proficiat! Je hebt 12 uur coaching in de natuur achter de rug en daarmee al heel wat stappen gezet.

De volgende 13 weken ga je verder met je traject, maar nu op eigen benen. Je gaat aan de slag met het online TriA© coaching traject. Ik weet zeker dat jij je na 13 weken nog meer in je kracht zult staan. Je zult ervaren dat je gemakkelijker je stappen blijft zetten en dat je meer de touwtjes voor jouw leven in handen neemt.

Podcast

Je wordt begeleid door middel van video’s, schrijfopdrachten of een podcast. De meeste opdrachten en zeker de podcasts zijn bedoeld om buiten in de natuur uit te voeren. De podcasts zijn te downloaden, zo kun je ze beluisteren en de opdrachten uitvoeren terwijl je buiten bent. Start met een wandeling, na 15 min beluister je de podcast waarbij je de geluidsopname na elke vraag even op pauze zet. Zo kun je de tijd nemen om na te denken over de vraag en wat deze voor jou betekent. De schrijfopdrachten zijn alleen voor jezelf, zodat je deze nog eens terug kunt kijken.

Tijdsduur

Neem voldoende tijd, minimaal 1 uur, om de opdrachten uit te voeren en de rest van de tijd een relaxte wandeling te maken. Het werkt het beste als je vooraf aan de opdracht een kwartiertje wandelt, even weer die ontspanning in. Hierna start je met het beluisteren van de podcast en de uitvoering van de opdrachten. Je krijgt vervolgens elke week toegang tot een opdracht.  Deze zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk ervaart wat er gebeurt als je het anders aanpakt.

Beschikbaarheid