Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Proficiat! Je gaat aan de slag met het TriA® vitaline traject. Ik weet zeker dat jij je na 10 weken een stuk fitter, energieker en vitaler zult voelen.

Je wordt begeleid door middel van opdrachten online of een podcast. De meeste opdrachten en zeker de podcasts zijn bedoeld om buiten in de natuur uit te voeren. De podcasts zijn te downloaden, zo kun je ze beluisteren en de opdrachten uitvoeren terwijl je buiten bent. Start met een wandeling, na 15 min beluister je de podcast waarbij je de geluidsopname na elke vraag even op pauze zet. Zo kun je de tijd nemen om na te denken over de vraag en wat deze voor jou betekent.

Neem voldoende tijd, minimaal 1 uur, om de opdrachten uit te voeren en de rest van de tijd een relaxte wandeling te maken. Het werkt het beste als je vooraf aan de opdracht een kwartiertje wandelt, even weer die ontspanning in. Hierna start je met het beluisteren van de podcast en de uitvoering van de opdrachten.

Er zijn, behalve de weekopdrachten, een tweetal opdrachten aan het begin van het traject om je te helpen meer bewust te worden.

Je krijgt vervolgens elke week toegang tot 2 opdrachten. In sommige weken krijg je nog een extra opdracht die je in de praktijk kan oefenen. Deze zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk ervaart wat er gebeurt als je het anders aanpakt. Hierbij wordt je gevraag de opdracht te downloaden. Wanneer je de opdracht af hebt kun je het in dezelfde les weer inzenden.

In het blok ‘Stel je vraag’ kun je vragen stellen die je tegenkomt in jouw proces, daarnaast kun je hier jouw tips delen die jij een ander graag zou willen meegeven.